Beheer van uw website

Het beheren van een website kan tijd kosten. Hoe gebruiksvriendelijker het systeem, het zogeheten CMS, hoe meer tijd uw bespaart. Na overdracht van de site komen wij bij u langs om uitleg te geven over het beheer van uw website. U kunt tevens meerdere beheerders aanmaken, al dan niet met diverse rechten, om zo de afhankelijkheid in uw organisatie te spreiden.

CMS

Wordpress 3.8 Website ZeelandAls u een site heeft van Website Zeeland, krijgt u toegang tot het CMS. CMS staat voor Content Management Systeem en houdt in dat u daar uw teksten en foto’s kunt aanvullen, wijzigen en verwijderen. Website Zeeland werkt met de volgende websystemen:

  • WordPress
  • Magento

Dit zijn “open source” systemen en worden sterk doorontwikkeld. ¬†Website Zeeland blijft op de hoogte van de nieuwste trends en updates om u continue goed te blijven informeren.

Uitbreiding van uw website

Website Zeeland maakt de pagina’s voor u aan. Dit is vaak inclusief een Contactpagina met automatisch contactformulier en Google Maps. De aanvragen die binnenkomen via dit formulier komen dan automatisch bij u in de mail binnen. Mocht u meer pagina’s aan willen maken na oplevering van de website, is dit mogelijk. Wij leggen u ter plekke uit hoe dit werkt, uiteraard als service.

Google Maps

Google Maps

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.