Nieuws

Emailmarketing met Mailchimp

Email marketing

Het versturen van gerichte emails naar de juiste doelgroepen, blijft een krachtig marketingmiddel anno 2015.  Email wordt nog steeds veel gelezen, mits het uiteraard de verwachting van de lezer tegemoet komt. Het interessante en leerzame van de hedendaagse technieken zijn dat middels emailmarketing, wij alles kunnen meten. Vraagstukken als:

  • wie opent de nieuwsbrief?
  • wie klikt er door op onze nieuwsbrief?

worden direct inzichtelijk gemaakt.

Emailmarketing met Mailchimp

Net zoals er vele automerken zijn, zijn er diverse opties voor email marketingsystemen. Naargelang uw wensen, zoals de omvang van uw doelgroep, doelstellingen, beheerswensen, tijd, intern kennisniveau en o.a. budget, kiest u een systeem dat bij uw organisatie past.

Website Zeeland kan uw organisatie adviseren op diverse vraagstukken. Daarnaast kunnen wij ook het emailmarketingsysteem Mailchimp voor u implementeren. Het werken met Mailchimp heeft diverse voordelen, te weten:

  • gebruiksvriendelijk voor zowel de lezer als de gebruiker
  • voldoet aan de juridische emailmarketing eisen anno 2015
  • interessante statistieken
  • betaalmodel op maat; u kunt kiezen uit een abonnement of betalen per verzending
  • mooie technische functionaliteiten die uiteraard aan u persoonlijk worden uitgelegd

Emailmarketing met Mailchimp

Communicatie

Naast uw doelstellingen en kiezen van het juiste systeem, is de communicatie een belangrijk onderdeel. Hoe gaat u wat communiceren? Wat zijn de belangrijkste elementen van een nieuwsbrief? Website Zeeland kan u met zowel de technische integratie als het communicatievraagstuk de juiste weg op helpen.

Interesse?

U kunt ten alle tijden een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen om alle mooie mogelijkheden te bespreken.